Kayseri'de muhteşem konser - Pankartlar geceyi unutulmaz kıldı!

Kayseri, 6 Ekim akşamı muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Teoman, Hadise, Gripin ve Melis Fis'in sahne aldığı etkinlikte müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de muhteşem konser - Pankartlar geceyi unutulmaz kıldı!

Kayseri, 6 Ekim akşamı muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Teoman, Hadise, Gripin ve Melis Fis’in sahne aldığı etkinlikte müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Özellikle Hadise’nin performansı sırasında açılan pankartlar dikkat çekti. ‘Hadise hami senin için geldi’ – ‘Sende yan benimle vicdansız insan aşksız olmaz, aşk insansız gibi’ yazıları geceye damga vurdu.

Kayseri'de muhteşem konser - Pankartlar geceyi unutulmaz kıldı!

Enerjik bir başlangıç yapan Gripin, izleyicileri coştururken, Hadise sahneye çıkarak performansıyla izleyicileri büyüledi. Ardından sahne alan Teoman, nostaljik şarkılarıyla geceye duygusal bir hava kattı. Genç sanatçı Melis Fis ise geceyi sonlandırarak genç hayranlarından büyük alkış topladı. Kayserili müzikseverler konser boyunca sanatçılara büyük ilgi gösterdi ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Bu unutulmaz konser, Kayseri’de müzik dolu bir geceye imza atarken, sahne alan sanatçılar ve coşkulu kalabalık, geceyi unutulmaz kıldı.