Kayseri'de neler oluyor?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yol ve kavşak yapım çalışmaları gerçekleştirilen Erenköy Bulvarı-Mehmet Özhaseki Bulvarı bağlantı yollarında incelemelerde bulunarak, açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de neler oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erenköy Bulvarı-Mehmet Özhaseki Bulvarı bağlantı yollarındaki yol ve kavşak yapım çalışmaları incelemesinde konuşan Başkan Büyükkılıç, çalışmalar tamamladığında Organize Sanayi Bölgesi’ne gidecek olan vatandaşların söz konusu ana arteri kullanarak rahatlıkla ulaşım sağlamasına ortam hazırlanmış olacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışmalar ile aynı zamanda Erciyes’ten gelen sürücülerin, buradan Çay Bağları’na, Talas’a ve üniversiteye gitmelerine alternatif yolları üretmiş olacaklarını da paylaştı.

Kayseri'de neler oluyor?

Başkan Büyükkılıç, çalışmalara ilişkin olarak şunları aktardı: “Talas’ımızın başlangıcından, Erciyes’e giden yola kadar olan yeni açtığımız yolun kavşak noktasındaki yarmanın hemen altındaki kavşak çalışmaları devam ediyor. İnşallah buradaki çalışmamızı da tamamladığımızda Organize Sanayimize gidecek olan vatandaşlarımızın bu ana arterimizi kullanarak rahatlıkla gitmesine ortam hazırlamış olacağız. Aynı zamanda Erciyes’ten gelen vatandaşlarımızın buradan Çay Bağları’na, Talas’a ve üniversiteye gitmelerine alternatif yolları üretmiş olacağız. Böylece Karedere bölgesinden gelen ana arterimiz de tamamlanmış olacak. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İlgili birimlerimize teşekkür ediyor, kolay gelsin diyoruz.”

Pek Çok Çalışma Yürütülen Yol ile Çok Sayıda Yerleşim Yerine Doğrudan Erişim İçin Alternatif Bir Güzergâh Sağlanacak

Erenköy Mahallesi içerisinde yer alıp Talas Bulvarı’ndan Komando Caddesi’ne ve Ardıçtepe Caddesi üzerinden Mehmet Özhaseki Bulvarı’na uzanan yolun Erciyes-Hisarcık yolu üzerindeki yarma olarak adlandırılan mevkiden Mehmet Özhaseki Bulvarı’na bağlantı amacıyla projelendirilen yolda yapım çalışmaları yürütülüyor.

Kayseri'de neler oluyor?

Topoğrafik olarak engebeli bir arazi üzerinde yer alan bağlantı yolunun inşası için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından, gerekli kısımlarda istinat duvarları, yarma-dolgu çalışmaları yapılarak yol altyapısı hazırlanıyor. Çalışma tamamlandığında Talas ilçesi ve Çay Bağları bölgesinden Hacılar, Hisarcık ve Erciyes Turizm Merkezi istikametine doğrudan erişim için alternatif bir güzergâh oluşturulmuş olacak.