Kayseri'de neredeyse her köşe başına açıldı – Fiyatlara Şok Olacaksınız!

Kayseri'de güzellik ve estetik merkezleri furyası aktif bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Kayseri'de nerdeyse her köşe başına açılan güzellik ve estetik merkezlerine rakip olarak, bu işi öğrenen ve adrese giderek yapan vatandaşlarda bu sektöre rakip olarak girdi.

Kayseri'de neredeyse her köşe başına açıldı – Fiyatlara Şok Olacaksınız!

Kayseri’de estetik ve güzellik merkezleri son yıllarda artış göstermeye devam ediyor. Özellikle doktorların açtıkları ‘Estetik Merkezleri’ ile bu piyasa daha da hareketlenmeye başladı. Kayseri’de hastanelerde görev yapan Plastik ve Estetik cerrahlarının özel kliniklerine geçmesiyle birlikte hareketlenen sektöre yurtdışından da taleple arttı. Sağlık turizmi açısından gelişen Kayseri’ye güzellik ve estetik klinikleri de yön verecek.

Kliniklere başvurunun çok olmasının yanı sıra fiyatlarının da her keseye uygun olmaması dikkat çekiyor. Özel kliniklerde burun estetik operasyonları 60-75 bin TL arasında değişirken, göğüs büyültme veya küçültme operasyonları da 60 bin TL ve daha yukarı fiyatlara yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de bir vatandaş göğüs küçültme ve karın yağlarını aldırma operasyonunu 140 bin TL’ye yaptırdığını duyurmuştu.

Fiyatlar böyle pahalı olunca vatandaşlar da daha uygun fiyatlı merkezlere veya bu işi adrese giderek yapan kişilere yönelmeye başladı. Bir doktorun kliniğinde çene ve dudak dolgusu yaklaşık olarak 16 bin TL’ye denk gelirken, güzellik merkezleri ve adrese giderek yapan kişilerde bu fiyat neredeyse yarı yarıya düşüyor. Sağlık açısından bir okul bitirmemesine rağmen bu işi yapan vatandaşların, eğitimler alarak estetik ve güzellik işine girdiği öğrenildi. Burun dolgusundan, dudak dolgusuna, botokstan, çene dolgusuna kadar bu işi yapan seyyah olarak bu işi yapan vatandaşlara da talep oldukça büyük.