Kayseri'de O İlçelerin Kaymakamları Değişti!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararlarına göre 179 kaymakamın görev yeri değişti. Kayseri'de de Melikgazi, Yeşilhisar ve Pınarbaşı ilçelerinin kaymakamları değişti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de O İlçelerin Kaymakamları Değişti!

2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de Atama Kararları yayımlandı. 179 kaymakamın görev yeri değişti. Listede Kayseri’den Melikgazi, Yeşilhisar ve Pınarbaşı ilçelerinin kaymakamları da bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Atama Kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kabinede yaşanan değişikliklerin yanı sıra birçok kaymakamın da yeri değişti. Kayseri’de de Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Melikgazi, Yeşilhisar ve Pınarbaşı ilçelerinin kaymakamları değiştirildi.

Kayseri'de O İlçelerin Kaymakamları Değişti!

Melikgazi İlçe Kaymakamı Bülent Karacan, İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı olarak atandı. Aydın Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy da Kayseri Melikgazi Kaymakamlığı görevine getirildi.

Yeşilhisar İlçe Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Siirt Şirvan Kaymakamı olarak atandı. Kayseri Pınarbaşı Kaymakamı Mesut Bolat, Adıyaman Gerger Kaymakamı olarak atandı.

Ayrıca Bursa Vali Yardımcısı Yusuf Gökhan Yolcu, Kayseri Vali Yardımcısı; Kayseri Valiliği Hukuk Müşaviri Adnan Tezcan ise Isparta Vali Yardımcısı oldu.