Kayseri'de o isim Recep Mamur'u unutmadı ve büyük alkış aldı!

Kayserispor'un efsane başkanı Recep Mamur, vefatının 3. yılında sevenleri tarafından anılmaya devam ediyor. Mamur'u ananlar arasında öyle bir isim var ki şu an herkes onu konuşuyor. Dimitrios Kolovetsios da Mamur'u mezarı başında andı ve dua etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de o isim Recep Mamur'u unutmadı ve büyük alkış aldı!

Bundan tam 3 yıl önce hayata veda eden Kayserispor’un efsane Başkanı Recep Mamur, sevenleri tarafından anılıyor.

Dimitrios Kolovestios cenaye namazını da kılmıştı

Kayserisporlu futbolculardan Hasan Ali Kaldırım, Nurettin Korkmaz, Mehmet Eray Özbek, Dimitrios Kolovetsios, kulüp müdürü Kemal Köroğlu ve Hidayet Yaldızkan, Mamur’u mezarı başında ziyaret etti. Kayserispor’dan yapılan açıklamada, “Efsane Başkanımız Recep Mamur, ölümünün 3. yıl dönümünde Asri Mezarlık'taki mezarı başında futbolcularımız Dimitrios Kolovetsios, Hasan Ali Kaldırım, Nurettin Korkmaz ve Mehmet Eray Özbek’in katılımıyla anıldı” ifadeleri kullanıldı. Yunan futbolcu Dimitrios Kolovetsios, 3 yıl önce Mamur’un cenaze törenine katılmış ve cenaze namazında saf tutmuştu. Kolovetsios’un vefalı bu davranışları ‘Helal olsun’ dedirtti.

Kayseri'de o isim Recep Mamur'u unutmadı ve büyük alkış aldı!

Kayseri'ye büyük bir iz bıraktı

Mamur için MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Sevdamız Kayserispor’un efsane Başkanı, kıymetli büyüğüm merhum Recep Mamur’u vefatının 3. yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Cenab-ı Allah rahmet eylesin.” dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, "Kayserispor’umuzun unutulmaz başkanı, hayırsever iş insanı Recep Mamur’u vefatının 3’üncü yılında rahmetle anıyorum” paylaşımını yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, “Kayserispor’umuza uzun yıllar hizmet etmiş unutulmaz başkanı ve şehrimizin hayırsever iş insanlarından Sayın Recep Mamur’u, vefatının sene-i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Kayseri'de o isim Recep Mamur'u unutmadı ve büyük alkış aldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrak da Mamur’u anarak, “Kayserispor'umuzun unutulmaz başkanlarından, hayırsever iş insanımız Recep Mamur'u vefatının 3’üncü sene-i devriyesinde rahmetle anıyorum” şeklinde paylaşım yaptı. Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci de Mamur’u unutmayanlar arasındaydı. Büyüksimitci, “Şehrimize sanayi ve spor alanında önemli hizmetleri olan, hayırsever iş insanı, Kayserispor'umuzun eski başkanlarından Recep Mamur'u vefatının sene-i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun” diyerek rahmet diledi. Mamur’u Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da şu ifadelerle andı: “Kayserispor’a uzun yıllar hizmet etmiş efsane başkan, şehrimizin hayırsever değerli iş insanı Sayın Recep Mamur’u vefatının 3’üncü yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. Mekanı cennet olsun.”

Kayseri'de o isim Recep Mamur'u unutmadı ve büyük alkış aldı!

Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Recep Mamur’a bir kez daha rahmet diliyoruz.