Kayseri'de o markette indirim var – Sepetini alan buraya koşsun!

Ramazan ayı öncesi Kayseri'de bir markette indirim rüzgârı başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de o markette indirim var – Sepetini alan buraya koşsun!

Ramazan ayı öncesi Kayseri’de de şubesi bulunan Tarım Kredi marketleri alım gücü düşük vatandaşları sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Tarım Kredi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yaşanacak? İşte detaylar…

Kayseri'de o markette indirim var – Sepetini alan buraya koşsun!

Bugün itibariyle başlayan kampanyada 1.900 ürünün fiyatı sabitleniyor. Ayrıca çiftçilerin ihtiyaç duyduğu yem, gübre ve ilaç ürünlerine de yüzde 5 oranında indirim uygulanacak.

4 binden fazla şubesi bulunan markette kampanyanın 41 gün sürmesi planlanıyor. 

Ayçiçek yağında fiyatlar düştü!

Tarım Kredi mağazalarında 5 litre TMO ayçiçek yağı 185 TL’den satışa sunulacak. 1 litre Tarım Kredi Birlik 1 litre ayçiçek yağı 44 TL’den satılıyor.

Bin 900 üründe fiyatlar sabitlendi!

Türkiye genelindeki 4.076 kooperatif markette başlayan kampanya, 14 Nisan tarihine kadar devam edecek. Düzenlenen kampanya ile vatandaşların kaliteli ve güvenli ürünlere uygun fiyatla ulaşması amaçlanırken, temizlik ve gıda ürünlerindeki fiyat sabitlenmesi ile, Ramazan ayının getirdiği ekonomik yükün hafifletilmesi hedefliyor.

İşte öne çıkan bazı ürünler,

TKK yarım yağlı süt (1 litre) 22.5 TL
Anadolu marka makarna 10.5 TL
TMO Ayçiçek yağı (5 litre) 185 TL
TK Anadolu Osmancık Pirinç (1 kg) 44 TL
TKK yağlı süt (1 litre) 24.90 TL

Yem ve Gübrede %5 İndirim

Tarım Kredi marketlerinde karma hayvan yemleri ve kimyevi gübrelerde ton başına %5’e varan indirimler yapılıyor. Bu indirimlerle birlikte, çiftçilere 4 ile 6 ay arası vadeyle faizsiz satış imkânı sunuluyor. Kampanya süresince piyasada daha düşük fiyatlar oluşursa, Tarım Kredi fiyatları çiftçilerin lehine olacak şekilde ayarlayacak. Ayrıca deprem bölgesine de öncelik verildiği belirtildi.