Kayseri'de O Yeri Gece Açık Bulmak Mümkün Değil! Bakın Neresi?

Kayseri genelinde son günlerde vatandaşlar, oto lastik işletmelerinin gece kapalı olmasından yakınıyor. Özellikle gece ve akşam saatlerinde otomobilinin lastiği patlayanlar zorluk yaşıyor.

Kayseri'de O Yeri Gece Açık Bulmak Mümkün Değil! Bakın Neresi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de TÜİK verilene göre 500 bine yakın binek araç bulunuyor. Bu rakam şehirde ortalama her iki kişiye bir araç düştüğünü gösteriyor. Ancak otomobillerin temel aksamlarından olan lastiklerin tamiri için akşam ve gece saatlerinde oto lastikçi arayan Kayserili vatandaşlar sorun yaşıyor. 

Kayseri Zannettiler Adana Çıktı!

Başından geçenleri WhatsApp ihbar hattımıza ileten bir vatandaş şunları belirtti; ‘Dün akşam Çifteönü Mahallesinde aracımızın lastiğinin patladığını fark ettik. 22.00 civarlarında lastikçi aramak için çevreye baktık ancak yaklaşık 4-5 lastikçi olmasına rağmen açık olanını bulamadık.’

Kayseri'de O Yeri Gece Açık Bulmak Mümkün Değil- Bakın Neresi!

Önce Sevindik, Sonra Üzüldük!

İnternet üzerinden Kayseri nöbetçi lastikçi diye arama yaptıklarında karşılarına çıkan cep numarasının Adana’da bir işletmeye ait olduğunu aktaran vatandaş şu ifadelerde bulundu; En sonunda bir nöbetçi lastikçi diye numara bulduk, aradığımızda önce sevindik ama daha sonra Adana olduğunu öğrendik’ dedi.  

Vatandaşlar, otomobillerin hayatın önemli bir parçası olduğunu her daim lastiğin patlaması gibi hayatın olağan akışına uygun olayların olabileceğini dolasıyla şehir genelinde nöbetçi oto lastikçi uygulamasına geçilmesi gerekliliğini vurguladı.