Kayseri'de Ofis ve İşyerleri İhale Yoluyla Satışa Çıkıyor

Kayseri'de Hacılar Belediye Başkanlığı, tarafından taşınmaz malların satışı için ihaleye çıkıyor. İhale açık teklif usulü ile yapılacak.

Kayseri'de Ofis ve İşyerleri İhale Yoluyla Satışa Çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacılar Belediye Başkanlığı tarafından taşınmaz malların satışı için bir ihale düzenlenecek. İhale, açık teklif usulü ile yapılacak ve taşınmaz malların satışına yönelik detaylı bilgilere yer verilecek.  

Bedeli 100 TL

İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale şartnamesini satın almaları ve belirtilen belgelerle birlikte ihaleye katılım sağlamaları gerekmektedir. Şartname bedeli 100 TL olarak belirlendi.

4 Eylül'de gerçekleşecek

İhale, 4 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 15.00’da Hacılar Belediyesi Encümen huzurunda, Şht. Pol. Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. İhaleye katılmak isteyen tüm gerçek ve tüzel kişiler, belirtilen şartları taşımak kaydıyla teklif verebilecekler.

Gerçek kişiler için belgeler

Gerçek kişiler için gerekli belgeler, tebligat için kanuni ikametgâh adresi, nüfus cüzdan fotokopisi ve ihaleye iştirak edecek kişinin imza beyanı gerekiyor.
Tüzel kişiler için gerekli belgeler, tebligat için ticari ikametgâh veya adres belgesi varsa vergi levhası, tüzel kişiliğin yöneticilerinin/şirket ortaklarının isimlerini belirtir, ticaret sicil gazetesi veya oda kayıt belgesi, ihaleye iştirak edecek kişinin imza beyanı ve yetki belgesi hazır edilmesi gerekiyor.

Ortak hükümlüler için belgeler

Ortak hükümler, ihale şartnamesini okuyup kabul ettiğine dair imzalı belge, 2886 sayılı devlet ihale kanunu’nun 6. maddesinde belirtilen ihale dışı bırakılma sebeplerinden herhangi birini taşımadığına dair yazılı taahhütname, belediyeye vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge, geçici teminat makbuzu (yüzde 3 oranında), vekâleten iştirak edenlerin vekâlet belgesi ve vekâlet veren kişinin imza beyannamesi gerekiyor.