Kayseri'de operasyonlar hız kesmiyor- Binlerce şahıs sorgulandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir genelinde güvenliği sağlamaya yönelik operasyonlar ve denetimler hız kesmeden sürüyor. Yapılan denetimlerde binlerce şahıs ve otomobil sorgusu gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de operasyonlar hız kesmiyor- Binlerce şahıs sorgulandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 27-28 Ekim tarihleri arasında 3 büyük merkez ilçeyi kapsayan çalışmalarda 48 şok uygulama gerçekleştirildi. Uygulamalarda 6552 şahıs ve 2593 otomobil sorgulandı. 34 Umuma açık yer, 243 park ve bahçe ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak 33 adres kontrolü yapıldı. 

Çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda 4 aranan şahıs, 2 hırsız olayı şüphelisi yakalanırken uyuşturucu madde bulundurmak suçundun 2 şahsa adli işlem gerçekleştirildi. 
Operasyon ve denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca,1 adet ruhsatsız tüfek,1 adet kuru sıkı tabanca ve 6 adet fişek, 3 yakalama/hacizli oto ve 1 çalıntı oto ele geçirildi. Dilencilik yapmaktan 5 şahsa ve kabahatler kanuna göre 2 şahsa adli işlem uygulandı.     

Kararlılık mesajı…

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ‘Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.’ denildi.