Kayseri'de Otopark Ücretlerine Zam Geldi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde bulunan otoparklarda uygulanan günlük ve aylık abonelik ücretlerine zam yapıldığını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de Otopark Ücretlerine Zam Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi daha önce ulaşıma yaptığı zammın ardından şehir genelinde bulunan otoparklarda uygulanan günlük ve aylık abonelik ücretlerine zam yapıldığını duyurdu. 

Kayseri'de yaşayan vatandaşlar için yeni bir zam kararı açıklandı. Şehirdeki otopark ücretleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından artırıldı. Bugün gerçekleştirilen Mayıs 2024 toplantısının ardından otopark ücretleri yeniden belirlenerek değiştirildi.

Ortalama yüzde 50 zam

Otoparklardan yararlanmak isteyen sürücülerin günlük ödeyecekleri ücretlerde artış yaşandı. Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı kararla günlük otopark ücretlerine ortalama yüzde 50 oranında zam yapıldı. 

Yapılan zammın gerekçesi olarak, şehir genelindeki otopark hizmetlerinin maliyetlerinde yaşandığı ve bundan dolayı zammın gerçekleştiği tahmin ediliyor.
Ayrıca, aylık abonelik ücretlerinde de zam yapıldığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi, aylık abonelik ücretlerine büyük ölçüde zam geldiği görüldü. 

İşte yeni fiyat listesi;

Kayseri'de Otopark Ücretlerine Zam Geldi