Kayseri'de oynanan hazırlık maçında Almere güldü

Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi'nde kamp çalışmalarını sürdüren Samsunspor ile Hollanda ekibi Almere City Hazırlık maçında karşılaştı. Maçı Almere City 1-0 kazanan taraf oldu.

Kayseri'de oynanan hazırlık maçında Almere güldü

Kayseri'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, 2. Etap kapsamında yine Kayseri'de çalışmalarını devam ettiren Hollanda ekibi Almere City FC ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Samsunspor, rakibine  1-0 mağlup oldu.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tesisleri’nde oynanan hazırlık müsabakasına Samsunspor; Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Bedirhan Çetin, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Muhammet Ali Özbaskıcı, Landry Dimata, Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji ilk 11’i ile çıktı.

Karadeniz ekibi, ilk yarı rakibi karşısında kontrollü bir futbol sergiledi. Devrenin son dakikasında gole yaklaşan Samsunspor'da Marius Mouandilmadji'nin şutu direkten döndü ve net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Kayseri'de oynanan hazırlık maçında Almere güldü

Karadeniz ekibi, ikinci 45 dakikada sahaya Halil Yeral, Soner Gönül, Kerem Fidan, Yunus Emre Çift, Nanu Gomes, Soner Aydoğdu, Celil Yüksel, Carlo Holse, Alper Efe Pazar, Arbnor Muja ve Ercan Kara 11’i ile çıktı.

İkinci devreye Almere City FC hızlı başlarken, 48. dakikada Thomas Robinet'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Samsunspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmayı tek farkla kaybeden Samsunspor, sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Kayseri'de oynanan hazırlık maçında Almere güldü

Almere City  takımı, bugün itibariyle Erciyes Kampı'nı noktaladı ve Hollanda'ya dönüş yaptı.