Kayseri'de para çekme işlemi değişiyor

Kayseri'de para çekme işlemi, Haziran ayı itibaren tamamen değişti. Para çekme işleminin yanı sıra birçok bankacılık işlemleri de tek bir ATM üzerinden yapılacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de para çekme işlemi değişiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haziran ayı itibariyle Kayseri'de para çekme işlemlerinde önemli bir değişiklik yaşandı. Vatandaşlar, herhangi bir bankanın müşterisi olmalarına bakılmaksızın, tek bir ATM'den birçok bankacılık işlemi gerçekleştirebilecekler.

Türkiye’de bulunan yedi kamu bankasının ATM’leri, TAM ATM’leriyle bir araya geldi. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT ATM'leri artık TAM adı altında toplandı. Bu önemli adım, Türkiye'nin dört bir yanındaki bankacılık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirdi.

Kayseri'de para çekme işlemi değişiyor

Toplam ATM sayısı 19 bin

TAM platformu, 81 ildeki 5 bin 600 yeni ATM'yi aktif hale getirerek, Türkiye’deki ATM sayısını 19 bine çıkarmayı hedefliyor. 

TAM ATM’lerde özel bankalara ait kartlara işlem ücreti kesiyor. Bu nedenle müşterilerin işlem yapmadan önce bu detayı göz önünde bulundurmaları önem taşıyor.