Kayseri'de Parklarda Oturacak Yer Bulmak Mümkün Değil!

Havaların sıcak seyri akşam saatlerinde Kayserilileri bunaltıyor. Sıcak havalardan bir nebze uzaklaşmak isteyen Kayserililer soluğu park ve mesire alanlarında alıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Parklarda Oturacak Yer Bulmak Mümkün Değil!

Eylül ayı ile sıcak havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrini sürdürüyor. Akşam saatlerinde sıcak hava ve Eylül havasını değerlendirmek isteyen Kayserililer park ve mesire alanları dolduruyor. Parklarda ise masa kapmaca yarışı öğle saatlerinden itibaren başlıyor.

En çok rağbet Millet Bahçesi, Fuar Parkı, Alparslan Parkı, Gül Parkı’na gösteriliyor… 

Sıcak havalardan bunalan Kayserililer merkezi ve geniş yeşillik alanlara sahip parklara yoğun ilgi gösteriyor. Akşam saatlerinde hemen her gün Alparslan Parkına yürüyüşe geldiğini ifade eden bir vatandaş şunları söyledi; 'Ben her akşam ailemle beraber yürüyüş gerçekleştiriyorum, gerçekten çok kalabalık ve yoğun bir park ortamı var çoğu insan için oturacak bank, masa, kamelya bulmak mümkün değil. Çünkü herkes ailesi ile geliyor ve burada uzun saatler vakit geçiyor.' diye konuştu.

Kayseri'de Parklarda Oturacak Yer Bulmak Mümkün Değil!

Bisiklet Sürmek İsteyenlerin Tercihi Fuar Parkı ve Millet Bahçesi …

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hizmeti olan kaybis uygulaması sayesinde bisiklet sürmek isteyen vatandaşlar kolaylıklı bisiklet kiralayabiliyor. Güvenli şekilde bisiklet sürmek isteyen vatandaşların ilk tercihi ise Millet Bahçesi ve Fuar Parkı olarak ön plana çıkıyor.

Vatandaşlar parkların yoğunluğunu portatif sandalye ile çözüyor. Parklarda boş oturak ve kamelya bulmakta zorluk çeken vatandaşlar yere serdikleri örtüler veya portatif sandalyeler ile kendi oturma alanları yaratıyor.