Kayseri'de paylaşım yaptı, 65 bin TL ceza aldı!

Kayseri'de sosyal medyada paylaşılan bir içerik, polis ekiplerini harekete geçirdi. Kamera ve saha incelemeleri sonucunda, belirlenen şahıslara 65 bin TL ceza kesildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de paylaşım yaptı, 65 bin TL ceza aldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de sosyal medyada ‘Alsancak Mahallesi Motor Yarışı’ başlığıyla paylaşılan bir içerik, polis ekiplerini harekete geçirdi. Bugün yapılan, kamera ve saha incelemeleri sonucunda, yasa dışı motor yarışı yapan şahıslar, Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tespit edildi.

65 bin 539 TL ceza ve trafikten men kararı

Yasa dışı motor yarışına katılan şahıslara, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefet suçundan toplamda 65.539 TL para cezası uygulandı. Ayrıca, trafik güvenliğini tehlikeye atan bu sürücülerin motosikletleri trafikten men edilerek oto parka çekildi.

Trafikte güvenlik ve huzur sağlanıyor

Yetkililer, trafikte tehlikeli sürüş sergileyerek çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücülere karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurguladı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği için benzer olaylara karşı denetim ve müdahalelerin aralıksız süreceğini belirtti.