Kayseri'de Pazarın Şampiyonu Yine Aynı!

Yaz aylarının gelmesi ile semt pazarları hareketlendi. Uygun fiyata sebze-meyve almak isteyen vatandaşlar pazarın yolunu tuttu. Kayseri'de Pazarın şampiyonu yine limon olurken, bakın diğer ürünlerin fiyatları nasıl? Markete göre Pazar'da fiyatlar ne durumda? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Pazarın Şampiyonu Yine Aynı!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte semt pazarlarında hareketlilik yaşanıyor. Uygun fiyata sebze ve meyve almak isteyen vatandaşlar pazarın yolunu tuttu. Pazarda sarımsak kilo fiyatı 100 TL iken, Pazar esnafına göre Pazarın şampiyonu yine limon oldu.

Pazar esnafı fiyatların uygun olduğunu ifade ederek, 'Daha ne olsun. Fiyatlar gayet uygun. Vatandaşın cebine de bizim cebimize de iyi gelecek fiyatlar' dedi. Emekli vatandaşların yoğun olduğu semt pazarında, vatandaşlar, 'Emekli maaşı alıyoruz. 10 bin TL’ye biz bunları nasıl alalım? Markete göre uygun evet ama biz artık nerde indirim var onu kovalıyoruz' ifadelerinde bulundular.

Kayseri'de Pazar'ın Şampiyonu Yine Aynı!

Zincir marketlerin indirimli fiyatlarına göre pazarda daha uygun fiyatlar gözlemlenirken, bir vatandaş, 'Markette muz indirime girdiğinde bu fiyata alıyoruz. O da muzların en kötü halini. Burada muzlar hem güzel hem de marketlere göre çok uygun' dedi.

Kayseri'de Pazar'ın Şampiyonu Yine Aynı!

Zincir marketlere göre fiyatların daha uygun olduğu Pazarda güncel fiyatlar şöyle:

Kapya biber (kg): 25 TL
Lime limon (kg): 35 TL
Sarımsak: 100-125 TL
Patates (kg): 10-12,5 TL
Domates (kg): 15-25 TL
Salatalık (kg): 25-30 TL
Kayısı (kg): 20 TL
Iğdır Kayısı (kg): 35 TL
Yeşillikler: 10-20 TL
Şeftali (kg): 40 TL
Nektari (kg): 40 TL
Parmak üzüm (kg): 50 TL
Kiraz (kg): 35 TL
Vişne (kg): 50 TL
Muz (kg): 35-50 TL
Kavun: 15 TL
Karpuz: 10 TL