Kayseri'de Pazartesi Günleri Kapalı!

Pazartesi günleri Zincidere'ye giden vatandaşlar geri dönmek zorunda kalıyor. Peki, neden geri dönüyorlar? Zincidere neden Pazartesi günleri kapalı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Pazartesi Günleri Kapalı!

Kayserili vatandaşların son zamanlarda gözde mekanı olan Zincidere, pazartesi günleri kapalı. Pazartesi günü kapalı olduğunu bilmeyen vatandaşlar geri dönmek zorunda kalıyor. Pazartesi günü neden kapalı?

Kayseri'de Pazartesi Günleri Kapalı!

Sıcak havaların etkisini artırdığı bu günlerde Kayserili vatandaşlar mesire alanlarında vakit geçirmeyi tercih ediyor. Doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen vatandaşların yeni gözdesi Zincidere mesire alanı oluyor. Zincidere, Kayseri’de açıldığı günden bu yana hafta içi ve hafta sonlarının vazgeçilmez uğrak noktası haline geldi. Göleti, gölet kafesi, su fıskiyesi ve manzarasıyla göz dolduran mesire alanında yoğunluk devam ederken, pazartesi günü giden vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı.

Kayseri'de Pazartesi Günleri Kapalı!

Pazartesi Neden Kapalı?

Geçtiğimiz aylarda Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı ve Ali Dağı Mesire Alanı, saat 08.00'den 21.00'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak şekilde mesai saatlerini duyurmuştu. Pazartesi günleri kapalı olacağı da yine yapılan açıklama ile vatandaşa bildirilmişti.

Kayseri'de Pazartesi Günleri Kapalı!

Duyurulardan haberi olmayan vatandaşlar, pazartesi günleri Zincidere'de vakit geçirmek için gittiklerinde kapalı yazısını görünce geri dönmek zorunda kaldı. Yetkililer ile yapılan görüşmelerde, ‘Pazartesi günleri, Zincidere Komanda Tugayının atışları oluyor. Hem bu sebeple, hem de temizlik ve bakım için kapatıyoruz. Haftanın ilk günü yoğunluğun az olması sebebiyle bu karar verildi’ ifadelerinde bulundular.