Kayseri'de profesyonel aşçı olmak ister misiniz? Eğitimleri uzman şefler verecek!

Kayseri'de eğlenceli bir eğitim daha başlıyor. Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde Profesyonel Aşcılık Eğitimleri başlıyor. Makarna tekniklerinden et pişirme yöntemlerine kadar birçok konuda uzmanlaşmak sizin elinizde. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

Kayseri'de profesyonel aşçı olmak ister misiniz? Eğitimleri uzman şefler verecek!

Kayseri'deki eğlenceli bir eğitim fırsatı daha başlıyor. Kayseri Üniversitesi gastronomi tutkunlarına özel bir fırsat sunuyor. KAYÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, "Profesyonel Aşcılık Eğitimleri Başlıyor!" sloganıyla yeni bir eğitim programı duyurdu.  Mutfak sanatlarının inceliklerini öğrenmek isteyen herkes bu programa katılabileceği belirtildi.

Eğitimde neler var?

Makarna Teknikleri: Farklı makarna çeşitlerinin yapımı ve sunumu.

Et Piişirme Teknikleri: Eti en doğru şekilde pişirmenin yolları.

Özel Gün Menüsü Hazırlama: Organizasyonlara uygun özel menüler.

Bu eğitim, amatör ve profesyonel mutfaklarda kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat.  Bu eğitim programında katılımcılar, gastronomi alanındaki bilgilerini geliştirme şansı bulacak.  

Eğitime kimler katılabilir? Şartlar neler?

Kayseri Üniversitesinde verilecek olan eğitim, yemek yapmaya meraklı her yaştan bireylere açık olacağı açıklandı. Peki nasıl başvurulur? Bu sorunun cevabı da açıklandı. Eğitimle ilgili başvuru detayları ve daha fazla bilgi için KAYÜ Sürekli Eğitim Merkezi ile iletişime geçilmesi gerektiğinin altı çizildi. 

Özel Gün Menüsü Workshop

Eğitmen Şefler: Öğr. Gör. Sinan KILIÇKAYA, Öğr. Gör. Tarık ERTÜRK, Öğr. Gör. Osman GÜNER
Tarih: 22 Aralık 2024
Saat: 10:00 - 17:00
Eğitim Yeri: Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağı
Web: www.kaysem.kayseri.edu.tr
Detaylı Bilgi ve İletişim: 0352 42 38 38 - 4234

Et Pişirme Teknikleri

Eğitmen Şef: Öğr. Gör. Tarık ERTÜRK
Tarih: 09 Ocak 2025
Saat: 10:00 - 15:00
Eğitim Yeri: Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağı
Web: www.kaysem.kayseri.edu.tr
Detaylı Bilgi ve İletişim: 0352 42 38 38 - 4234

Yaş Makarna Teknikleri Workshop

Eğitmen Şef: Öğr. Gör. Sinan KILIÇKAYA
Tarih: 11 Ocak 2025
Saat: 10:00 - 16:00
Eğitim Yeri: Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağı
Web: www.kaysem.kayseri.edu.tr
Detaylı Bilgi ve İletişim: 0352 42 38 38 - 4234

Profesyonel Aşçılık Eğitimi

Eğitmen Şefler: Öğr. Gör. Sinan KILIÇKAYA, Öğr. Gör. Tarık ERTÜRK, Öğr. Gör. Osman GÜNER
Tarih: 27 Ocak 2025 - 12 Şubat 2025
(Pazartesi - Salı - Çarşamba)
Saat: 10:00 - 15:00 (45 Saat)
Eğitim Yeri: Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağı
Web: www.kaysem.kayseri.edu.tr
Detaylı Bilgi ve İletişim: 0352 42 38 38 - 4234

Kayseri'de profesyonel aşçı olmak ister misiniz? Eğitimleri uzman şefler verecek!