Kayseri'de reklam yağmuru!

Kayseri'deki tramvaylara takı, giyim, otel veya gıda sektörlerinden pek çok firma reklam veriyor. Şehrin merkezinden geçen bu reklamlar ise vatandaşların dikkatini çekiyor. Ancak vatandaşların bu konuda bir önerisi var. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de reklam yağmuru!

Kayseri'de tramvay vagonlarının dışı çeşitli markanın reklamlarına özel tasarımlarla kaplanıyor. Şehrin merkezi yerlerinden geçen tramvaylar üzerindeki reklamlar kentte daha fazla vatandaşa ulaşma noktasında oldukça etkili oluyor. Ancak vatandaşlar Kayseri'ye ait güzelliklerin de vagonlara kaplatılmasının şehrin imajını yükselteceğini belirtiyor.

Bir milyonu aşan yoğun nüfuslu Kayseri'de toplu ulaşım araçları sıkça kullanılıyor. Kentte farklı ilçe ve mahallelerden geçen tramvay hatlarının uzunluğu nedeniyle tramvay kapalama firmaların reklam türlerinde öne çıkıyor. Vagonlara uygulanan reklam giydirme işlemi sayesinde markalar reklamlarının daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayarak marka ve kampanyalarının bilinirliğini üst seviyelere çıkarabiliyor.

Kayseri'de reklam yağmuru!

Kayseri'de de pek çok firma tramvaylara reklam veriyor. Kimi marka açılışını kimi marka kampanyasını bu reklamlarla kamuoyuna duyuruyor. Ancak vatandaşlar tramvaylara Kayseri'ye özgü reklamların verilmesine özen gösterilmesi gerektiğini belirtiyor.

Kayseri'de son dönemde özellikle Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri, Kültepe Kaniş Karum, Yamula Barajı, Zamantı Irmağı bölgelerinde pek çok proje hayata geçirildi. Basın mensupları bu projeleri kamuoyu ile paylaşırken bölgelere ait pek çok haber ayrıca yapıldı. 

Öte yandan vali, milletvekilleri, belediye başkanları ve şehir protokolü sosyal medya hesaplarından özellikle kente ait turizm atakları başta olmak üzere birçok gelişmeyi kullanıcılar ile paylaşıyor.

Ancak tramvay giydirme reklamları vatandaşlar üzerinde büyük bir etkiye sahip. Bu nedenle sosyal medya kullanıcıları bu reklam fırsatının kent için de kullanılmasını ifade ediyor.