Kayseri'de Sadece 3 saat Duruyor - Dünyaca Ünlü!

Kayseri'den de geçen o hat 'Dünya'nın en harika 100 yeri' listesinde yer aldı. Kayseri'de 3 saat kalıyor toplam yolculuk 24 saat sürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de Sadece 3 saat Duruyor - Dünyaca Ünlü!

İlk olarak 19 Nisan 2024 de seferlerine başlayan Turistik Diyarbakır Ekspresi yolculara eşsiz güzellikler içeren bir seyahat rotası sunuyor.  Dünyaca ünlü Time dergisi tarafından her yıl özel olarak hazırlanan ve Dünyanın en harika yerler başlıklı özel sayısında bu yıl en harika 100 yer listesi arasında gösterildi.

1050 Km...

Turistik Diyarbakır ekspresi ile Anadolu’nun bozkırlarından ve dağlarından geçen tren hattı Başkent Ankara’dan başlayarak tarihin başlangıcı Mezopotamya’ya uzanıyor. Diyarbakır ekspresi 1050 km’lik demir raylardaki yolculuğunu Kayseri, Elâzığ, Malatya’da mola vererek Diyarbakır’da tamamlıyor. Verilen molalar sayesinde yolcular duraklama yapılan şehirlerde gezi imkânı buluyor.  

Kayseri’de 3 saat mola veriyor!

Turistik Diyarbakır Ekspresi, Kayseri’de yaklaşık olarak 3 saat mola veriyor. Verdiği mola esnasında yolcular kent merkezine çok yakında bulunan tren garının avantajını da kullanarak şehrin tarihi mekanlarını görme imkânı yakalıyor.

Kayseri'de Sadece 3 saat Duruyor-Dünyaca Ünlü!

Bilet fiyatlarına ve detaylara TCDD web sitesinden ulaşmak mümkün.