Kayseri'de Sahte Polis Tutuklandı

Kayseri'de kendisini polis olarak tanıtarak girdiği bir evde para ve ziynet eşyası çalan H.A. (40), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de Sahte Polis Tutuklandı

Kayseri’de kendisini polis olarak tanıtarak girdiği bir evde para ve ziynet eşyası çalan H.A. (40), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Dolandırıcılık amacıyla hazırladığı sahte bir arama dilekçesiyle evde arama yapacağını söyleyen şüpheli, evde bulduğu para ve ziynet eşyalarını alarak kaçtı.

Emniyet ekipleri, ihbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan titiz incelemeler sonucunda H.A.'nın kimliği belirlendi ve şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adrese yapılan baskında, zanlı yakalanarak gözaltına alındı. H.A.'nın ikametinde yapılan aramada, bir tüfek ve 13 gösteri ele geçirildi. Ayrıca çalınan para ve ziynet eşyaları bulunarak sahibine iade edildi.

Gözaltına alınan H.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.