Kayseri'de Sayılı Günler Kaldı!

Kayseri'de dünya festivaller listesinde ilk 3'e giren 'Dragon Festivali' heyecanı yaşanacak. Festivale sayılı günler kaldı. Peki, festival hangi gün nerede gerçekleştirilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Sayılı Günler Kaldı!

Kocasinan Belediyesi ve Uniplay Summer Fest iş birliğinde gerçekleştirilecek ‘Dragon Festivali’ için sayılı günler kaldı. 

Türkiye’nin ve Kayseri’nin önde gelen kurumsal firmalarının kıyasıya rekabet edeceği festival, çeşitli yarışmalar, sahne şovları, DJ performansları ve birçok etkinlikle katılımcılara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. Türkiye’nin en büyük kurumlar arası festivali olan ‘Dragon Festivali’, Kayseri’de Kuşçu Marina’da düzenlenecek. Bu popüler festivalin, Kocasinan Kuşçu Marina’nın tanıtımına ve Kayseri’nin turizm potansiyeline önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Festivale 50 bini aşkın kişinin katılması öngörülüyor. 

Kayseri'de Sayılı Günler Kaldı!

Festivalde dragon bot yarışması, dans yarışması, ritim grubu, kostüm yarışması ve DJ performansı gibi her yaştan katılımcıya hitap edecek birçok etkinlik yer alacak. Alışveriş stantları da festivalde bulunacak. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar festivalle ilgili, ‘Kuşçu Marina’da unutulmaz iki gün geçireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı festivale davet ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

Dragon Festivali 27-28 Temmuz tarihleri arasında Kuşçu Marina’da gerçekleştirilecek.

Kayseri'de Sayılı Günler Kaldı!

Kayseri’deki gerçekleşecek olan Dragon Festivali’nin Kuşçu Marina’nın ardından 5-6 Ekim tarihlerinde Ankara’da devam edeceği açıklandı. Türkiye’nin farklı şehirlerinde uygulanan ve bu güne kadar 2 bin 500 takım, 5 bin 100 yarışmacı ve 350 bin davetli ile buluşan Dragon Festivali’ne katılacak olan kişiler festival hakkında daha detaylı bilgiye https://dragonfestivalikayseri.com.tr/ den ulaşabilirler.

İnstagram: https://www.instagram.com/dragonfestivali/
Telefon: 0532 704 92 24