Kayseri'de Sektör Temsilcileri Ortak Çalışmalara İmza Attı

Kayseri-İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı Yalçın Dağtekin ve beraberindeki inşaat sektörü temsilcileri, Kayseri İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İl Temsilcisi Dr. Kamuran Arı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, sektördeki işbirlikleri ve dayanışma konularında önemli görüşmeler yapıldı.

Kayseri'de Sektör Temsilcileri Ortak Çalışmalara İmza Attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAYİMDER Başkanı ve Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, ANKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akdoğan, Çakıroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Çakır ve diğer sektör temsilcileri, Kayseri İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Dr. Kamuran Arı'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. 

Ziyarette, KAYİMDER ve İMO’nun ortak toplantılar düzenlemesi ve sektörel sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirmesi konusunda görüşmeler yapıldı. İki taraf, sektör paydaşlarıyla genel dayanışmayı tesis etmek, birliği güçlendirmek ve mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak amacıyla işbirliklerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Toplantıda ayrıca, sektörel güven ve kaliteyi artırmak, meslek disiplini ve ahlakını yerleştirmek adına yapılabilecek ortak faaliyetler ve işbirlikleri hakkında kararlar alındı. Bu bağlamda, hem KAYİMDER hem de İMO’nun ortaklaşa yürütülecek projeleri ve faaliyetleri belirlenerek, uygulama sürecine geçilmesi planlandı.

İMO Başkanından Teşekkür

Kayseri İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı, KAYİMDER ve inşaat sektörü temsilcilerine verdiği destek ve gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür etti. Arı, bu tür işbirliklerinin sektördeki dayanışmayı artıracağına ve ortak hedeflere ulaşmada önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

KAYİMDER ve İMO, gelecekte de sektörel işbirliklerini ve ortak projelerini sürdüreceklerini belirterek, Kayseri'nin inşaat ve mühendislik sektörlerinde kaliteyi artırma yönündeki çalışmalarına devam edeceklerini vurguladılar.