Kayseri'de Şikayetler Bitmiyor – Büyük Tedirginlik!

Kayseri'de havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan sinek ve böcekler, şehrin dört bir tarafını adeta istila ederken, vatandaşlardan gelen şikâyetler Kayseri'de büyük tedirginlik yaşatacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Şikayetler Bitmiyor – Büyük Tedirginlik!

Kayseri’de yaz aylarının gelmesi ile birlikte sinek ve böceklerin şehri adeta istila etmesi vatandaşlar tarafından şikayetlere konu oluyor. Sokaklar, parklar ve evlerde sinek ve böceklerden geçilmiyor diyen vatandaşların yeni tedirginlik sebebi artık evlerden çıkan akrepler oldu.

Geçtiğimiz günlerde şikayetler üzerine yapılan Kayseri’de her delikte çıkıyorlar haberimize birçok yorum ve şikayet geldi. Kayseri’de ikamet eden vatandaşların oldukça şikayetçi olduğu sinek ve böcek istilasının yanı sıra evlerde yoğun bir şekilde karınca istilası da olduğu belirtildi.

Yapılan yorumlardan en dikkat çekeni Sancaktepe Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaşın oldu. Evlerinde akrep gördüğünü iddia eden vatandaş, ‘Geçen haftalarda 1 gün tuvalette akrep gördü kızım. 1 hafta sonra akşam komşunun birini akrep soktu. Doktor zehirli olduğunu söylemiş. Ertesi gün de birden mutfakta akrebin üstüne bastım korkumu anlatamam ilaçlama yetersiz buralara da gelmiyor yetkililer ilgilensin lütfen’ diyerek sitemde bulundu. Bunun dışında Battalgazi ve Eskişehir Bağları’nda yaşayan vatandaşlar da akreplerin evlere kadar geldiğini iddia etti.

Kayseri'de Şikayetler Bitmiyor – Büyük Tedirginlik!

Vatandaşlar belediyelerin ilaçlamada yetersiz olduğunu düşünüyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.