Kayseri'de Skandal İddia: Makam Aracında İçki İçen CHP'li Başkan Kim?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, TV Kayseri'de katıldığı canlı yayında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Skandal İddia: Makam Aracında İçki İçen CHP'li Başkan Kim?

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Üzüm, bir CHP'li belediye başkanının makam aracında içki içtiğini belirterek kamuoyunu sarsan açıklamalarda bulundu.

Üzüm, TV Kayseri ekranlarında katıldığı programda gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Üzüm, programda bir CHP'li belediye başkanının makam aracında içki içtiğini iddia ederek, yerel siyasette yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Fatih Üzüm’ün iddiasına göre, Kayseri’de görev yapan bir CHP'li belediye başkanı, makam aracında rakı içerek kamuoyunun güvenini zedeleyecek bir harekete imza attı. Üzüm, bu davranışın bir belediye başkanına yakışmadığını vurgulayarak, CHP'li yetkililere seslendi: “Bu sorumsuz tavrın hesabı verilmeli” dedi.

İddialara Karşı Sessizlik

Fatih Üzüm'ün bu açıklamaları CHP kanadında şok etkisi yaratırken, iddiaların muhatabı olan belediye başkanından henüz bir açıklama gelmedi. CHP’nin yerel temsilcilerinin bu konuya nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

Kayseri’deki bu iddiaların yerel siyaseti nasıl etkileyeceği ve CHP’nin bu konuda nasıl bir tutum sergileyeceği ilerleyen günlerde daha net ortaya çıkacak. Halk arasında bu iddiaların yankıları şimdiden konuşulmaya başlandı.

 

Fatih Üzüm’ün bu açıklamaları sonrası sosyal medyada birçok vatandaş konuya ilişkin yorumlarda bulundu.