Kayseri'de Şok! - Öğretmen ve Öğrenci Darp Edildi!

Kayseri'de herkesi şok eden bir iddia gündem oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okulda çalışan öğretmenin sosyal medya paylaşımında, 'Öğretmenimize vuramazsınız diyerek gelen öğrencimde darp edildi' iddialarına yer verildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Şok! - Öğretmen ve Öğrenci Darp Edildi!

Kayseri’de Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir okulda bir öğretmenin darp edildiği iddialara gündemde şok etkisi yarattı. Öğretmenin sosyal medya hesabındaki paylaşımında ‘Öğretmenimize vuramazsınız diyerek gelen öğrencim de darp edildi’ iddialarına yer verildi.

Sosyal medya platformu X’te ‘Öğretmenler Sayfasında’ yayımlanan iddianın merkezin de bu sefer Kayseri vardı. İddialara göre olay dün öğle saatlerinde Turgut Özal İlköğretim Okulun’da meydana geldi. Meydana gelen olayda bir öğretmenin eski velisi tarafından şiddete uğradığını iddia etti.

Öğretmene şiddet uygulandığı esnada bir öğrenci, ‘Öğretmenime vuramazsınız!’ diyerek koşup yardıma geldiği ve bu öğrencinin de darp edildiği belirtildi. Olay burada bitmedi. Daha sonrasında okulun önünde bulunan öğretmenin aracına da zarar verildi. ‘Bu durum için yapabileceğimiz bir şey var mı?’ diyerek tepkide bulunan öğretmen açıklamasında; ‘Bu duruma şahit olan ve korkan öğrenciler bugün okula gelmedi. Okulda hiçbir güvenlik önlemi yok. Elini kolunu sallayarak herkes okula girip çıkabiliyor. Müdür bu duruma hiçbir önlem almıyor’ diyerek sitemini dile getirdi.

Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kayseri'de Şok! - Öğretmen ve Öğrenci Darp Edildi!