Kayseri'de sokak ortasında 3 kişiyi öldürdü - Korkunç cinayetlerin zanlısı yakalandı mı?

Kayseri'de miras nedeniyle çıkan anlaşmazlık sonucu 3 kişiyi öldüren Mehmet Yılmaz'ın yakalanıp yakalanmadığı merak ediliyor. Korkunç cinayetlerin katil zanlısının 3 kez kasten öldürme suçundan müebbeti istenmişti. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de sokak ortasında 3 kişiyi öldürdü - Korkunç cinayetlerin zanlısı yakalandı mı?

Kayseri’nin Sahabiye Mahallesi’nde, miras nedeniyle çıkan kavgada kuzenleri 30 yaşındaki Seyit ve 20 yaşındaki Gaffar Mehmet Yılmaz ile dayıları 44 yaşındaki Serdar Yılmaz'ı sokak ortasında korkunç bir şekilde öldüren 41 yaşındaki Mehmet Yılmaz, 968 gündür aranıyor. Firari Mehmet Yılmaz hakkında, 3 kez kasten öldürme suçundan müebbet istendi.

Kayseri’de sokak ortasında meydana olay, 3 Ocak 2022’de Melikgazi ilçesi Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Mehmet Yılmaz (41) ile kuzenleri Seyit (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) arasında miras nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

İki kardeş ile dayısını vurdu

Seyit ve Gaffar Mehmet kardeşlerin dayısı Serdar Yılmaz da (44) dâhil oldu. Bu sırada Mehmet Yılmaz, belinden çıkardığı tabancayla 2 kardeş ile Serdar Yılmaz’a ateş açarak dehşeti yaşattı.

3 kişi öldü, 968 gündür firari!

Olay yerinden geçen M.A.’ya da yerden seken mermi isabet etti. Yılmaz kardeşler olay yerinde, dayıları Serdar Yılmaz ise hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Mehmet Yılmaz ise yaklaşık 3 yıldır yakalanamadı.

Kırmızı bültenle aranıyor!

3 kez müebbeti istenen Mehmet Yılmaz hakkında ayrıca 968 gündür kırmızı bülten ile arama kararı bulunuyor.