Kayseri'de son 10 yılın patlaması yaşanıyor - Yolcular durakta kaldı!

Kayseri'de Ramazan Bayramı öncesi alışveriş telaşı doruk noktaya ulaştı. Kayseri esnafı ise son 10 yılın en yoğun kalabalığını yaşadıklarını dile getirdi. Şoförler duraklardan yolcu dahi alamaz hale geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de son 10 yılın patlaması yaşanıyor - Yolcular durakta kaldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de Ramazan Bayramı öncesi alışveriş telaşı doruk noktaya ulaştı. Kent sakinleri bayram alışverişi için mağazalara akın etti, esnaflar ise son 10 yılın en yoğun kalabalığını yaşadıklarını dile getirdi. Tramvay ve halk otobüslerinde de yoğunluk sebebiyle duraklardan yolcu dahi alamıyorlar.

Kayseri'de son 10 yılın patlaması yaşanıyor - Yolcular durakta kaldı!

Duraklardan yolcu dahi alamıyorlar

Kayseri’nin farklı bölgelerinde ikamet eden vatandaşlar, sucuk, şeker ve giyim mağazalarının yoğunlukta olduğu Cumhuriyet Meydanı’nda alışveriş yapabilmek için Kayseri’nin farklı bölgelerinden buraya geliyor. Dolayısıyla tramvay ve halk otobüslerinde de yoğunluk sebebiyle duraklardan yolcu dahi alamıyorlar.

Kayseri'de son 10 yılın patlaması yaşanıyor - Yolcular durakta kaldı!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bu vesileyle, Kayseri'de ve Türkiye genelinde bayram hazırlıkları hız kazandı. Özellikle giyim, gıda ve hediyelik eşya satan işletmeler, müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Esnaflar, Ramazan Bayramı'na özel indirimler ve kampanyalar düzenleyerek müşterileri cezbetmeye çalışıyor. 

Bayram telaşı tüm hızıyla devam ediyor

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, bayram telaşı tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar, bayram alışverişi için çarşı pazarlara akın etti. Kentteki şekerciler caddesinde bayram şekeri satan bir esnaf, yoğunluğun çok olduğunu ancak vatandaşın kaliteli şeker almaya gücü olmadığını dile getirdi. Bayram alışverişine çıkan bir vatandaş ise giyim ve şeker fiyatlarının geçen seneye göre fazla artmadığını belirterek, güncel fiyatlardan memnun olduğunu söyledi.

Vatandaşların çarşı pazarlara akın etmesiyle birlikte, esnafların da yoğun bir dönem geçirdiği gözlemlendi. Bu yılın alışveriş yoğunluğu, son 10 yılın en yükseği olarak kaydedildi.