Kayseri'de Son Hafta Ders Var mı, Yoklama Alınacak mı?

Kayseri'de 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken, öğrenciler ve veliler, okullarda son hafta derslerin devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki, bu hafta okullarda yoklama alınacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Son Hafta Ders Var mı, Yoklama Alınacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken, öğrenciler ve veliler, okullarda son hafta derslerin devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik yaşıyor. Merak edilen bir diğer konu ise bu hafta içerisinde yoklama alınıp alınmayacağı oldu.

14 Haziran’da karneler alınacak

Yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler karnelerini almanın heyecanını yaşarken, veliler ise son derslerin işlenmeyeceğini düşünerek çocuklarını okula göndermeyi tercih etmiyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre, okullar 14 Haziran Cuma günü yapılacak karne törenleriyle resmi olarak kapanacak ve uzun yaz tatili başlayacak.

Bu yılın son günü olan 14 Haziran Cuma günü alınacak karnelerle birlikte, okullar yaz tatiline girecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 takvimine göre, okullar 14 Haziran Cuma günü sona erecek ve yaz tatili başlayacak. Yoklama durumu ile ilgili olarak okul idaresi karar verme yetkisine sahip olacak. Dolayısıyla bazı okulların yoklama olması muhtemel olacak.