Kayseri'de Son Şans - Başvurular Başladı!

Kayseri'de kırtasiye yardımı başvuruları başladı! Peki, başvuru nasıl yapılır? Son başvuru tarihini öğrenmek için hemen harekete geçin!

Kayseri'de Son Şans - Başvurular Başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için kırtasiye yardımı başvurularını başlattı. Yardım, ihtiyaç sahibi öğrencilere tek seferlik verilecek. Başvurular, yalnızca Kayseri'de ikamet eden ve devlet okullarında eğitim gören öğrencilerin velileri tarafından yapılabilecek. Gelir durumu asgari ücretin üçte birinden az olanlar başvurabilecek. Esnaf, memur ve isteğe bağlı sağlık sigortası ödeyenler yardımdan yararlanamayacak. Başvurular belediyenin web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek ve gerekli belgeler sisteme yüklenecek Başvuru sahibinin banka IBAN bilgisi de sisteme girilmelidir. Yanlış beyan ve belgelerle yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek.

Kırtasiye yardımı başvuruları, Sosyal Hizmet ve Sosyal Yardım Komisyonu tarafından karara bağlanacak. Tüm süreç, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak yürütülecek ve gerekirse hanelerde sosyal inceleme yapılabilecek.