Kayseri'de Sonbaharda Yaz Keyfi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri ve çevresi için yazdan kalma günlerin geri döndüğünü duyurdu. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de Sonbaharda Yaz Keyfi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri ve çevresi için önümüzdeki 5 günün hava durumu tahminlerini paylaştı. Bu hafta boyunca genellikle az bulutlu ve açık bir havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilirken, özellikle gündüz saatlerinde yazdan kalma günler yaşanacak.

Kayseri’de bugün hava parçalı ve az bulutlu olacak, rüzgar ise güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Sıcaklık en düşük 5°C, en yüksek 29°C olarak ölçülecek. Yarın ise sıcaklık 28°C’ye düşecek ancak hava yine az bulutlu ve açık olacak. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus görülebilir.

Kayseri'de Sonbaharda Yaz Keyfi!

Gün Gün Hava Durumu:

7 Ekim Pazartesi: Parçalı ve az bulutlu. Güney ve doğu ilçelerinde rüzgar kuvvetli esebilir. En düşük 5°C, en yüksek 29°C.

8 Ekim Salı: Az bulutlu ve açık, yer yer puslu. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette. En düşük 7°C, en yüksek 28°C.

9 Ekim Çarşamba: Gece ve sabah saatlerinde puslu, az bulutlu. Rüzgar güneyden hafif esiyor. En düşük 8°C, en yüksek 29°C.

10 Ekim Perşembe: Parçalı bulutlu ve puslu. Güney yönlü rüzgar hafif, ara sıra orta kuvvette. En düşük 8°C, en yüksek 29°C.

11 Ekim Cuma: Az bulutlu, puslu sabahlar. En düşük 8°C, en yüksek 29°C.

Meteoroloji uzmanları, Kayseri’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların hafta boyunca devam edeceğini ve vatandaşların bu sıcak havaların tadını çıkarabileceklerini belirtiyor.