Kayseri' de şubat ayının sonunda fiyatı ateş pahası olacak!
Karadeniz'in vazgeçilmez lezzeti olan hamsi, Kayseri'de el yakmaya başladı. Şubat ayının sonuna yaklaşırken av sezonunun bitmesiyle birlikte fiyatların daha da artacağı öngörülüyor. 200 TL'ye artık bir kilo almak imkânsız hale gelecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…
Balık tüketimi artıyor
Balıkçılara göre hamsi, pratik pişirilmesi ve lezzeti nedeniyle sofralarda sıkça yer alırken, uskumru ise ızgara ve fırında tercih edilen en lezzetli balıklardan biri olarak öne çıkıyor. Kış aylarında vatandaşların bağışıklığını güçlendirmek için balığa yöneldiğini belirten satıcılar, Kayseri’de balık tüketiminin son yıllarda arttığını vurguluyor.