Kayseri'de Tek Tek Söküldü!

Kayseri'nin Talas İlçesine bulunan bir mahallede, 'Dikkat' ve 'Dur' tabelaları bulunmasına rağmen hız kesici kasisler bulunuyordu ancak kasisler tek tek söküldü ve kazalar da beraberinde geldi.

Kayseri'de Tek Tek Söküldü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas ilçesinde bulunan Mevlana Mahallesine bağlı Elçibey Caddesinde, hız kontrolü sağlamak amacıyla yerleştirilen hız kesici kasisler tek tek söküldü. Bir yolda ‘Dikkat’ ve ‘Dur’ tabelalarının bulunması halinde kasis gibi ek hız kesici önlemlere gerek duyulmuyor. Ancak Talas’ta aşırı hız nedeniyle kaza meydana geldi.

Kayseri'de Tek Tek Söküldü!

Taksiyle otomobil çarpıştı

Mahalledeki hız kontrolünü sağlamak amacıyla geçmişte yerleştirilen hız kesici kasisler,  belediye tarafından kaldırıldı. Kasislerin kaldırılmasıyla birlikte, sürücüler daha yüksek hızlarla seyretmeye başladı. Elçibey Caddesinde yaşanan kazada, iddiaya göre, aşırı hız yapan bir taksi sürücüsü, başka bir otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araçta da maddi hasar oluştu ve can kaybı yaşanmadı. 

Kayseri'de Tek Tek Söküldü!

Kasislerin kalkmasıyla hız sınırı aşıldı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili incelemelerini sürdürürken kazaya şahit olanlar, tabelaların dikkate alınmadığını ve özellikle gece geç saatlerde hız sınırının aşıldığını dolayısıyla kasislerin tekrar takılmasını talep etti.