Kayseri'de telaş başladı!

Kayseri'de ağustos ayının sonlarına doğru telaş başladı. Vatandaşlar halılarını yıkatmak ve sonbaharda tertemiz sermek için halı yıkama şirketleriyle görüşüp en temiz şekilde yıkanmasını istiyor. Peki Kayseri'de halı fiyatları ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de telaş başladı!

Türkiye genelinde kış hazırlıkları başladı. Halı yıkama hizmetlerinde de talep artmaya başladı. Evlerde en çok kirlenmeye açık ve temizlenmesi en zor olan eşyalardan biri olan halıların düzenli aralıklarda yıkanarak hem hijyen açısından hem de halının ömrünü uzatmak açısından önemli olduğu belirtiliyor.

Halı yıkama firmaları, gelişen teknoloji ile birlikte kullandıkları makine ve deterjanlar ile halıları daha etkili, temiz ve hızlı şekilde yıkayarak müşterilere hizmet sunmayı amaçlıyor. Ancak Kayseri'de de vatandaşlar bazı halı yıkama firmalarından memnunyet duyarken bazen de iyi yıkanmadığını ve boş yere para verdiğini düşünüyor. Öyle ki bu nedenle bazı vatandaşlar bahçe evlerine veya geniş balkonu olanlar da balkonda halılarını yıkamayı tercih ediyor.

Kayseri'de telaş başladı!

Ancak genellikle yorulmak istemeyen vatandaşlar da perde veya halı yıkamak için firmaları tercih ediyor.  Ayrıca, su tasarrufunun önem kazandığı günümüzde su tüketimini minimuma indirne teknolojik makineler de kullanıcı firmaların da dikkatini çekiyor. Halı yıkama sektöründeki büyüme ve gelişme de beraberinde rekabeti de getirdi. Firmalar da müşterilerine kaliteli hizmet sağlamak için çeşitli kampanyalar da düzenliyor. 

Kayseri halı yıkama fiyatları!

Halıların kenarlarını sağlamlaştırmak için yapılan overlok işlemi kumaş için 50 TL/metre, normal overlok için ise 62 TL/metre olarak belirlendi. Yerinde yıkama hizmeti, bina ve iş yeri halıları için m² başına 67 TL ile 72 TL arasında değişiyor. 

Perdeler de çeşitli türlerine göre fiyatlandırıldı. Stor perdeler 135 TL, zebra perdeler ve çift mekanizma perdeler 165 TL, derili perdeler ise 250 TL olarak yıkanıyor. Aksesuarlı perdeler 33 TL’den yıkanırken, perde sök-tak işlemi adet başına 125 TL olarak belirlendi. Perdelerin kasa uzunluğu 1.50 cm’i geçmesi durumunda, metre başına 28 TL ilave ücret alınıyor.

Kayseri'de telaş başladı!