Kayseri'de unutulmaz bir etkinlik!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'den öğrencilere unutulmaz bir etkinlik daha düzenlendi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş bünyesinde bulunan Kayak Okulu'nda 2024 sezonu eğitim almış öğrencilere özel etkinliğin detaylarını vatandaşlar araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Kayseri'de unutulmaz bir etkinlik!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’den öğrencilere unutulmaz bir etkinlik daha düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş bünyesinde bulunan ve Kayseri’nin göz bebeği olan Kayak Okulu’nda 2024 sezonu eğitim almış öğrencilere özel etkinliğin detaylarını vatandaşlar araştırıyor. Sizin için derledik…

Kayseri’nin göz bebeği Kayak Okulu öğrencilerin ve vatandaşların ilgisini çekiyor. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük kayak okulu olma özelliğindeki okul, öğrenciler için dolu dolu geçiyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş bünyesinde bulunan Kayak Okulu’nda ‘Gece Kayağı’ etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinliğe katılan öğrenci ve veliler durumdan çok memnun olduğunu ve çok güzel geçtiğini iletti. Aynı zamanda bundan sonraki etkinlikler için heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

250 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Gece Kayağı’ etkinliğinde öğrenciler, Erciyes zirvesinden aşağıya iki tur şeklinde ve zigzag çizerek inmeleriyle Kayak Merkez’inde eğlenceli anlar yaşattılar.