Kayseri'de uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilirsiniz!

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 30 daire uygun ödeme koşullarıyla ihaleye çıkıyor. Kayserililer bu fırsatı kaçırmayın! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilirsiniz!

Kayseri’de mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait olan 30 daire uygun ödeme koşullarıyla ihaleye çıkıyor. Faizsiz satışa çıkan daireler Kazım Karabekir, Battalgazi ve Anbar mahallelerinde bulunuyor.

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne aite olan 30 taşınmazın ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü yapılacaktır. İhale 23 Ekim Çarşamba günü saat 14.30’da Melikgazi Belediyesi tiyatro salonunda yapılacak.

Uygun ödeme koşullarıyla satışta!

Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir, Battalgazi ve Anbar’da satışa sunulan daireler faizsiz ödeme kolaylığı da sunacak. Yüzde 25 peşin, 36 ay vade imkanı ile uygun fiyatlarla Kayseri’de ev sahibi olabileceksiniz.

İhale katılımcılarından istenilen belgeler;

Gerçek kişilerden; Melikgazi Belediyesine yatırılmış olan geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, nüfus cüzdanı fotokopisi, adres bildirim belgesi.

Tüzel kişilerden; Melikgazi Belediyesine yatırılmış olan geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, ihaleye iştirak edecek şirketin, şirketi temsil eden yetkili şahıs veya şahısların yetki belgesi ve imza sirküleri.

İHALE ŞARTNAMESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Kayseri'de uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilirsiniz!Kayseri'de uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilirsiniz!Kayseri'de uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilirsiniz!Kayseri'de uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabilirsiniz!