Kayseri'de Vekalet Dönemi Sona Erdi - Müftü Akkuş Geri Döndü

2021'de Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri İl Müftüsü olarak görevlendirilen, Yusuf Akkuş, Mayıs ayında ayrıldığı Kayseri'ye geri döndü ve görevine yeniden başladı. Akkuş'un dönüşü nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Kayseri'de Vekalet Dönemi Sona Erdi - Müftü Akkuş Geri Döndü

2021'de Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri İl Müftüsü olarak görevlendirilen, Yusuf Akkuş, Mayıs ayında ayrıldığı Kayseri'ye geri döndü ve görevine yeniden başladı. Akkuş'un dönüşü nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı.

Kayseri İl Müftüsü Yeniden Görevde

Mayıs ayında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 yılı Hac Organizasyonu kapsamında irşat görevlisi olarak kutsal topraklara giden Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, görevini tamamlayarak Kayseri'ye döndü.

Daha önce 'Kurban Bayramı sonrasında İl Müftüsü Akkuş’un yerine İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik vekâlet edecek' şeklinde açıklama yapılmıştı. Akkuş'un geri dönüşüyle vekalet dönemi sona ermiş oldu.

Müftü Akkuş'a Tebrik Ziyareti

Müftü Akkuş, görevine yeniden başlaması nedeniyle çeşitli ziyaretçiler tarafından tebrik edildi. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri de Müftü Akkuş’u makamında ziyaret etti. TDV Kayseri Kadın Kolları Sorumlusu Firdevs Tüfekçi Tekin, Akkuş’a hac görevinin kabul olması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında Firdevs Tüfekçi Tekin, Akkuş’a bir buket çiçek sundu.