Kayseri'de Yaz Kur'an Kursları Kayıtları Başladı!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl yaz tatili süresince camilerde ve Kur'an kurslarında açılan Yaz Kur'an Kursları, bu yıl 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de Yaz Kur'an Kursları Kayıtları Başladı!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl yaz tatili süresince camilerde ve Kur’an kurslarında açılan Yaz Kur’an Kursları, bu yıl 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Milyonlarca öğrenciye hitap eden bu kurslar, gençler için büyük bir fırsat sunuyor. Kayserili çocuklar ve gençler için de önemli imkanlar sağlayan kurslara kayıtlar başladı.

Kayseri'de Yaz Boyu Kur'an Kursları Kayıtları Başladı!

Her yıl yaz tatili süresince camilerde ve Kur’an kurslarında açılan Yaz Kur’an Kursları, bu yıl 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Gündüzlü olarak 7 haftalık tek dönem halinde uygulanacak eğitim, 1 Temmuz-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında olacak. Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgilerin öğretildiği kurslar, yaz tatilinde çocuklar ve gençler için büyük bir öğrenme fırsatı sunuyor. Bu kurslara kayıtlar 10 Haziran-8 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılabilecek.

Kayseri'de Yaz Boyu Kur'an Kursları Kayıtları Başladı!

Yatılı Eğitim

Gençlerin hem öğrenmesine hem de sosyal gelişimine katkı sağlayan Yatılı Yaz Kur’an Kursları, dörder haftalık iki dönem halinde gerçekleştirilecek. Birinci dönem 1 Temmuz-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında, ikinci dönem ise 29 Temmuz-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak. Bu kurslarla öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler alanında, öğrenme düzeylerine ve gelişim evrelerine uygun olarak temel düzeyde bilgi, bilinç ve beceri kazanmaları hedefleniyor. Ayrıca, program sosyal, kültürel faaliyetler ve sportif etkinliklerle desteklenmektedir.