Kayseri'de Yaz Ortasında Şaşırtan Görüntüler!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Kayak Merkezi'nde yaz aylarında faaliyet gösterecek Erciyes Çadır Kamp Alanı'nı açtı. Yaz ortasında kamp alanından gelen görüntüler şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Yaz Ortasında Şaşırtan Görüntüler!

Dünyada yerel yönetim tarafından idare edilen tek kayak merkezi olan Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın çalışmaları ile yaz aylarında da faaliyet göstermeye başladı. Erciyes’te kurulan Çadır Kamp Alanı'ndan gelen görüntüler şaşırttı!

Kayseri'de Yaz Ortasında Şaşırtan Görüntüler!

Tekir bölgesinde de geleneksel olarak her yaz Erciyes Çadır Kamp Alanı’nı kamp tutkunlarının kullanımına sunuluyor. Bu çerçevede, Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından 2024 yılı yaz sezonuna özenle hazırlanan Erciyes Çadır Kamp Alanı, 1 Temmuz 2024 itibariyle doğaseverlerin kullanımına açılacak. ‘Doğayla buluşma zamanı. Çadırını al, Erciyes’e gel’ sloganıyla yeni sezonu açacak olan Erciyes Çadır Kamp Alanı, günlük 100 TL, haftalık 500 TL alan kiralama fiyat tarifesiyle doğaseverlere hizmet verecek. Erciyes Çadır Kamp Alanı’nı kullanmak isteyen kampçılar, 0 352 342 39 17 numaralı telefondan kamp alanı ile ilgili detaylı bilgiye erişebilecek.

Kayseri'de Yaz Ortasında Şaşırtan Görüntüler!

Gelen Görüntüler Şaşırttı!

1 Temmuz’da doğaseverlerin kullanımına açılacak Tekir bölgesinde, Kayserili vatandaşlar kamp kurmaya başladı. Erciyes’in serin ve temiz havasında yaz aylarının en sıcak günlerini geçiren bir vatandaş, 1 Temmuz’da başlayacak hizmete bütün Kayserilileri davet ederek, ‘Akşamları çok keyifli ve serin geçiyor. Serinlemek için geldik. Artık vazgeçemiyoruz, her hafta buraya geliyoruz’ dedi. Erciyes’in eteklerine kamp kuran ve geceyi orada geçiren Kayserililer sabah saatlerinde soba yakmak zorunda kaldı. Görüntülere, ‘Memleketim o kadar soğuk ki yaz aylarında bile soba yaktılar’ yorumları geldi.

Kayseri'de Yaz Ortasında Şaşırtan Görüntüler!