Kayseri'de 'Yılın Ahisi' Belli Oldu

Kayseri'de her yıl geleneksel olarak kutlanan Ahilik Haftası kapsamında, bu yılın Ahisi belli oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de 'Yılın Ahisi' Belli Oldu

Ahilik Haftası Kutlama Komitesi tarafından yapılan değerlendirmelerin sonucunda 2024 yılının Ahisi olarak mobilya sektöründen Necmettin Fevzioğlu seçildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de yer alıyor.

Necmettin Fevzioğlu, Mobilyacılar Odası tarafından aday gösterilerek bu prestijli unvana layık görüldü. Seçimin ardından Fevzioğlu, ilk ziyaretini Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan’a gerçekleştirdi. Ziyarette Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya da Fevzioğlu’na eşlik etti. Başkan Alan, Fevzioğlu’nu tebrik ederek geleneksel Ahilik anlayışına vurgu yaptı ve 'Besmele ile işimize başlarız, Ahi Evran bizim üstadımızdır' şeklinde konuştu.

Fevzioğlu ve Sarıkaya, ayrıca Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır’ı da ziyaret etti. Odakır, nazik ziyaretlerinden ötürü Fevzioğlu ve Sarıkaya’ya teşekkür etti ve başarılı çalışmalar diledi.

Necmettin Fevzioğlu, bu onurlu görevi üstlenmenin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.