Kayseri'de yüzler gülecek - Büyük indirim geliyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik hızla devam ederken indirim haberi araç sahiplerinin yüzlerini güldürecek. Detayar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Kayseri'de yüzler gülecek - Büyük indirim geliyor!

Küresel çapta yaşanan gelişmeler piyaslara etki etmeye devam ediyor. Bu nedenle vatandaşlar bir indirim bir zam haberleriyle karşı karşıya kalıyor. Motorin fiyatlarında 1 lira 50 kuruşluk indirim bekleniyor. Benzin ve LPG grubunda ise fiyat değişikliği yapılacağı yönünde bir açıklama gelmedi. 

Kayseri'de benzinin litresi ortalama 42,51 TL, motorinin litresi ise 44,27 TL'ye satılıyor

LPG/Otogazın pompa fiyatı Kayseri şehir merkezinde ve ilçelerde ortalama 25,20 TL seviyesinde yer alıyor.

Motorine indirim geliyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Sektör kaynaklarına göre bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorin fiyatlarında 1 lira 50 kuruş indirim uygulanacak. Uygulanan indirimle birlikte motorin fiyatları tabelalarda 42,77 TL olarak görülecek. 

Kayseri'de yüzler gülecek - Büyük indirim geliyor!

Akaryakıt fiyatları nasıl hesaplanıyor!

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları, gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle hesaplanarak KDV hariç rafineri satış fiyatı sunuluyor.

Gümrüksüz rafineri fiyatı da, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek hesaplanıyor.