Kayseri'de Yüzme Havuzlarının Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri'de yaz aylarının sıcak günlerinde serinlemek ve rahatlamak isteyenler için pek çok alternatif mevcut. Bu alternatiflerden bir de yüzme havuzları.. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de Yüzme Havuzlarının Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri'de yaz aylarının sıcak günlerinde serinlemek ve rahatlamak isteyenler için pek çok alternatif mevcut. Bu alternatiflerden bir de yüzme havuzları sundukları hizmetlerle ziyaretçilere keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Sümer Yüzme Havuzu

Sümer Yüzme Havuzu, spor merkezi ve aquapark olarak hizmet veriyor. Yarı olimpik ölçülerdeki havuzları, sadece kadınlara özel olarak kullanılabiliyor ve 6 yaşına kadar erkek çocukların girişine izin veriliyor. Çalışma saatleri 13:00 - 18:00 arasında olan havuzun giriş ücretleri yetişkinler için 150 TL, öğrenciler için ise 100 TL olarak belirlenmiş durumda

Kayseri'de Yüzme Havuzlarının Fiyatları Ne Kadar?

Şirin Aquapark

Kayseri'deki bir diğer serinleme merkezi Şirin Aquapark, eğlenceli seçenekleri ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. İki ayrı havuzdan oluşan tesiste, kaydıraklı ve sade havuz seçenekleri bulunuyor. Ayrıca çocuklar için ılık ve küçük bir havuz da mevcut. Hafta içi 11 yaşına kadar olan çocuklar 250 TL, 12 yaşından büyükler ise 400 TL ödeyerek aquaparktan yararlanabiliyor. Hafta sonu ise 12 yaşından büyükler için ücret 450 TL. Tesis, 5 yaş üstü erkek çocukları bayanlar bölümüne kabul etmiyor.

Kayseri'de Yüzme Havuzlarının Fiyatları Ne Kadar?

Akdeniz Spa

Akdeniz Spa İmalat ve Tasarım, 15 yıllık tecrübesiyle kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. Sağlıklı yaşam alanları oluşturmaya odaklanan tesis, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Tesiste, 3 saatlik kullanım ücreti 350 TL, 2-10 yaş arası çocuklar için ise 200 TL olarak belirlenmiş. 3 yaşından büyük erkek çocuklar ise bayanlar tesisine alınmıyor.

Kayseri'de Yüzme Havuzlarının Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri Hamam 365

Kayseri Hamam 365, geleneksel hamam keyfini modern bir anlayışla sunuyor. Erkekler ve kadınlar için ayrı hamamların bulunduğu tesis, hafta içi ve hafta sonu farklı çalışma saatlerine sahip. Erkekler hamamı 07:00 - 23:50, kadınlar hamamı ise 09:00 - 22:00 arasında hizmet veriyor. Tesis, Türk hamamı, havuz, sauna, jakuzi ve Fin hamamı gibi olanaklar sunuyor. Kese ve masaj hizmetleri ayrıca ücretlendiriliyor. 3 saatlik kullanım ücreti ise 350 TL.

Kayseri'de Yüzme Havuzlarının Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri'deki bu tesisler, keyifli vakit geçirmek isteyenler için çeşitli seçenekler sunarak misafirlerine rahatlatıcı ve eğlenceli anlar vaat ediyor.