Kayseri'de Zenginlere Zam!

Türk Hava Yolları (THY), özel yolcu salonlarının kullanım ücretlerine zam yaptı. Son bir yılda fiyatlara iki kez zam gelirken, bu artışlar Kayserili yolcuların da bütçelerini etkileyecek. Detaylar için Kayseri Anadolu Haber'in bültenini okuyun.

Kayseri'de Zenginlere Zam!

THY, uçak biletlerine yapılan zammın ardından özel yolcu salonlarının kullanım ücretlerini de artırdı. 1 Temmuz itibarıyla geçerli olan zamlarla birlikte, Kayseri Havalimanı’ndaki özel yolcu salonu kullanım ücreti yüzde 50 artarak 750 TL'ye yükseldi.

Kayseri'de Zenginlere Zam!

Diğer Şehirlerde de Zam Var

Antalya ve İzmir'deki özel yolcu salonlarının kullanım ücretleri 1.250 TL, Bodrum'da 1.450 TL, Ankara'da 900 TL olarak belirlendi. Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Trabzon, Diyarbakır ve Rize havalimanlarındaki fiyatlar da 750 TL'ye çıktı. İstanbul İç Hat CIP Lounge kullanım ücreti ise 1.350 TL’ye yükseldi.

Ayrıca, dış hat özel yolcu salonlarından Vnukovo (Rusya) için belirlenen yeni ücret 50 dolar olarak açıklandı. Bu zamlarla birlikte, THY'nin özel yolcu salonlarına son bir yılda yaklaşık yüzde 100 oranında zam yapıldığı görülüyor.

Kayseri'de Zenginlere Zam!

Yeni Zam Yolda

THY’nin, özel yolcu salonlarını kullanma ücretlerine yaptığı zamların 1 Temmuz - 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı ve 6 ay sonra tekrar zam yapılacağı öğrenildi.