Kayseri'deki Bu Araba Çok Konuşulur!

Kayseri'de özel bir oto aksesuarcının Kuş grubu modellerinden bir araca yaptığı modifiye vatandaşlar tarafından dikkat çekiyor. Kayseri'de bu araba çok konuşulur! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'deki Bu Araba Çok Konuşulur!

Kayseri’de kuş grubu modellerinden bir araca yapılan modifiye çok konuşulacak. Özel bir oto aksesuarcının yaptığı modifiye vatandaşların dikkatini çekiyor.

Kayseri'deki Bu Araba Çok Konuşulur!

Aracın üzerinde bulunan numara ile sahibine ulaştık ve detaylı bilgiler aldık. Üstü açık lüks araçlara imkanı olmadığını dile getiren Mustafa Kurkut; ‘Dikkat çekmesi için böyle bir şey yaptık. Üstü açık arabalara, lüks arabalara gücümüz yetmeyince bizde elimizdekini değerlendirdik. Hem zaten mesleğimiz bu. Oto aksesuarcıyız. Hünerlerimizi gösterdik’ ifadelerinde bulundu.

Vatandaştan olumlu yönde tepkiler aldığını söyleyen Kurkut; ‘Aracını aynı hale getirmek için talepte bulunan müşterilerimiz oldu. Fakat bu mümkün değil. Yapılan değişimin ruhsata işlenmesi gerekiyor. TUVTÜRK buna artık izin vermiyor. Bizim ki de şans eseri oldu’ dedi.

Kayseri'deki Bu Araba Çok Konuşulur!

Kayserili Zekasını Konuşturacak!

Kayserili esnaf zekasını Yaz döneminde yapacağı proje ile konuşturacak olan Kurkut; ‘Lüks aracı olup da aracımı merak eden fotoğraf çekinmek isteyen birden fazla insanla karşılaştım. Aracım gittiğim her yerde ilgi odağı oldu. Aracımın bu kadar beğenildiğini görünce yaz sezonlarında Kayseri’ye gelen turistleri gezdirmek ve düğün sezonunda kiraya vermek gibi projelerim olacak’ açıklamalarında bulundu.