Kayseri'deki o taşınmazlar bakın ne olacak?

Kayseri Valiliğinde Develi ve Kocasinan ilçesnde bulunan taşınmazlar için 3 protokol birden imzalandı. İlçe sakinlerini heyecanlandıran bu müjdenin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'deki o taşınmazlar bakın ne olacak?

Develi ilçesindeki İzmirli ve Yenimahalle ve Kocasinan'daki Yeşil Mahalle'de bulunan taşınmazların değerlendirilmesi için Kayseri Valiliğinde Vali Gökmen Çiçek'in katılımıyla protokol imzalandı.

İmzalanan protokole göre, Develi İlçesi İzmirli Mahallesi’nde bulunan taşınmaz üzerine hayırsever Turan Aksu ve Yeni Mahalle’de bulunan taşınmaz üzerine ise hayırsever Maviler Yapı, Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle’de bulunan taşınmaz üzerine de hayırsever Kemal Yiğit tarafından Aile Sağlığı Merkezi yapılacak.

Kayseri'deki o taşınmazlar bakın ne olacak?

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine, Vali Gökmen Çiçek, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ve hayırseverler katıldı. 

İmza töreninde konuşan Vali Çiçek, ''Develi ilçemize iki adet ve Kocasinan ilçemize bir adet Aile Sağlığı Merkezi hayırseverlerimiz tarafından yaptırılıyor. Hayırseverlerimize minnetlerimi ifade ediyorum. Biz inançlı insanlarız, bu hayırlar hem bu dünya da hem de öbür dünyada karşımıza çıkacak. Develi ilçemize, Kocasinan ilçemize ve Kayserimize hayırlı olsun.'' dedi  

Kayseri'deki o taşınmazlar bakın ne olacak?

Hayırseverleri de böyle bir hayır işi yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek Vali Çiçek, Belediye Başkanları ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Develi İlçesi İzmirli Mahallesi ve Yeni Mahalle’de yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezleri ile Kocasinan İlçesi Yeşil Mahalle’de yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezlerinin protokolü, Vali Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ve hayırseverler tarafından imzalandı.