Kayseri'deki şölende dünyaca ünlü Türk ozanı konser verecek

Kayseri Valiliği himayesinde kurulan ve binlerce çocuğumuza hizmet veren Erva Spor Okulları bir ilke daha imza atıyor. Dünyaca ünlü Türk ozanı Arslanbek Sultanbekov Kayserili gençlerlere konser verecek. Detaylar haberimizde...

Kayseri'deki şölende dünyaca ünlü Türk ozanı konser verecek

Kayseri Valiliği öncülüğünde Talas Belediyesi ve Öz Ağaç İş Sendikası işbirliği ile Erva Spor Okulları Gençlik Şöleninde 'Dombraya' ses veren dünyaca ünlü Türk ozanı Arslanbek Sultanbekov Kayserili gençlerlere konser verecek. Öz Ağaç İş Genel Başkan yardımcısı ve Kayseri İl Başkanı Emin Hayta, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Tuncay Dolu’ya ve Genel Yönetim Kurulumuza Kayseri olarak teşekkür ediyorum. Domra’ya ses veren Türk ozanı Arslanbek Sultanbekov ile Kayserimizi buluşturacağız'' dedi. 

Kayseri'deki şölende dünyaca ünlü Türk ozanı konser verecek

Konu ile ilgili açıklama yapan Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Tuncay Dolu, ''Sendikamızın destekleri ile Kayseri Valiliği himayesinde Talas’ta açılmıştı. Açılışımıza Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Genel Başkan Yardımcılarımız Mert Doğan Bozkır, Emin Hayta, Şaban Demir, Öz Maden İş Sendikası Başkanı Fahrettin Kütükçü, AK Parti ve MHP Kayseri İl Başkanları, bir çok siyasetçi, bürokrat, Sendika Yöneticileri, işyeri temsilcilerimiz ve binlerce çocuk ve yaklaşık 5 bin Kayserili vatandaşımız katılarak bizleri onurlandırmıştı. Biz de Domra’ya ses veren Türk ozanı Arslanbek Sultanbekov ile Kayserimizi buluşturacağız. Öz Ağaç-İş Erva Spor okulu Talas Meydan Parkındaki konser 14 Eylül Cumartesi saat: 15:00 de olacaktır. Bütün Kayserili gençler ve halkımız davetlidir'' diye konuştu.