Kayseri'den Bodrum'a isyan!

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte Bodrum'a binlerce vatandaş akın ederken otoyollarda da uzun kuyruklar oluştu. Kayseri'den Bodrum'a seyahat eden bir vatandaş ise isyan etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayseri'den Bodrum'a isyan!

Yaz aylarında Bodrum, Çeşme, Alanya gibi yerler yerli yabancı turist akınına uğruyor. Bununla birlikte otoyollarda uzun kuyruklar oluşuyor. Kayseri'den Bodrum'a otobüs ile seyahat eden bir vatandaş da yolculuğun gereğinden fazla uzun sürdüğünü belirterek otobüs şirketine veryansın etti.

Kayseri'den Bodruma seyahat eden bir vatandaş 15 Ağustos saat 20.00'de Kayseri'den yolculuğa başladığını 19 saat boyunca yolculuğun devam ettiğini iddia etti.

X sosyal medya hesabından yetkili şirkete yazan vatandaş, ''Saat 14:50 16 Ağustos. 15 Ağustos 20:00 Kayseri Bodrum metro otobüs seferi hala yolda. 19 saat oldu ve en fazla 14 saat sürmesi gereken yol bitmiyor. Belediye otobüsü gibi her durakta duruyor. Koltuklar iğrenç, şoför egitimsiz, şu servisi bile yapamıyorlar. Paramı iade edin. 15 Ağustos 20:00 -16 Ağustos 15:20 ve hala varamadık'' ifadelerini kullandı.

Kayseri'den Bodrum'a isyan!

Yetkili otobüs firması ise yardımcı olabileceklerini belirterek tüketicinin direkt mesaj yoluyla iletişime geçmesini kaydetti.

Vatandaş ise, ''Siz benimle iletişime geçin. Varır varmaz CIMER, tüketici mahkemesi, x, Facebook, http://şikayetvar.com, vs yazacağım.'' dedi.

Son dönemde şehirlerarası otobüs taşımacılığı hizmetlerinde düşüş görülüyor. Kayseri'den Ankara'ya yolculuk yapacak bir vatandaş ise otobüs içerisindeki koltukların ve zeminin yemek atıkları ve çöpler olduğunu belirtti.