Kayseri'den geri çekiliyor!

Uzun zamandır aşırı sıcaklardan bunalan Kayserililer için müjdeli haber geldi. Kayseri'den bugün çekiliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'den geri çekiliyor!

Ülke genelinde etkisini sürdüren Afrika ve Basra sıcak hava dalgası Kayserililere nefes aldırmıyordu. Uzun zamandır aşırı sıcaklardan bunalan Kayserililer için müjdeli haber geldi. Aşırı sıcaklar bugün Kayseri’den çekiliyor.

Yurt genelinde bugün hava durumu değişiyor.  Aşırı sıcaklar birçok bölgemizden geri çekilecek ancak çekilmeyeceği bölgeler de var.

Salı gününden itibaren Türkiye’de hava durumunda ciddi bir değişiklik meydana gelecek. Meteoroloji uzmanları da bu değişikliğe ilişkin vatandaşlara bilgilendirme yapmaya başladı.

Kayseri’de bugün pik yapan aşırı sıcakların ardından Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen flaş haberi verdi. Salı gününden itibaren Türkiye’den çekilecek ancak o bölgede kalmaya devam edecek. 

Dr. Şen X platformundan yaptığı açıklamasında, ‘Bu hafta aşırı sıcaklıklar geri çekiliyor. Ege ve güneydoğuda devam edecek. Marmara İç anadolu ve Akdeniz kuzey Ege de bir hafta sıcaklıklar ortalamaya doğru gerileyecek bu hafta sıcak hava dalgası görünmüyor. Biraz nefes alacağız az da olsa kuzey bölgelerde yağmurda görülecek’ ifadelerine yer verdi.