Kayseri'den Gökhan ve Rüzgar Sivasspor'da..

Kayseri'de faaliyet gösteren Zeki Akparlar Futbol Akademisi'nden yetişen 2 genç yetenek Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a transfer olmuştu. Gökhan Polat ve Rüzgar Pekel Sivasspor'un alt yapı ekibine dahil oldular. Formalarını giyip poz verdiler. 

Kayseri'den Gökhan ve Rüzgar Sivasspor'da..

Kayseri’de deneyimli antrenör Zeki Akparlar, kurduğu akademide futbolcu yetiştirmeye ve Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor. Son olarak 2 ismi Süper Lig takımı Sivasspor’a gönderdi. Sivasspor ile yapılan transfer görüşmelerinde bu futbolcular için anlaşmaya varılmıştı. Kayseri’den yetişen 2012 doğumlu sporcular Gökhan Polat ve Rüzgar Pekel, Sivasspor’un altyapısına katıldılar. Kırmızı beyazlı ekibin alt yapısına katılan Pekel ve Polat, formalarla poz verdiler.

Kayseri'den Gökhan ve Rüzgar Sivasspor'da..

Zeki Akparlar Futbol Akademisi Koordinatörü Zeki Akparlar yaptığı açıklamada, 'Sporcularımız ve ailelerine yeni takımlarında başarılarının devamını diliyoruz. Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Süper Lig ekipleriyle yeni transfer haberlerini paylaşacağız inşallah. Tüm gücümüzle akademimizden Türk futboluna yeni değerler kazandırmak için çalışıyoruz.. Süper Lig ekiplerinden akademimize çok büyük ilgi var. Zeki Akparlar Futbol Akademisi olarak Türk futboluna yetiştirmeye ve kazandırmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kayseri'den Gökhan ve Rüzgar Sivasspor'da..