Kayseri'den İstanbul'a bisikletle gidecekler!

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'ne sayılı günler kala Kayseri'den iki kişinin şehitler için İstanbul'a bisikletle gideceğini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'den İstanbul'a bisikletle gidecekler!

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne sayılı günler kala İstanbul’da düzenlenecek şehitleri anma programına katılmak için Kayseri’den iki bisikletçinin yola çıktığını duyurdu. 

15 Temmuz Darbe Girişimi, Türkiye'nin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. 15 Temmuz 2016 yılında, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine yönelik Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu bazı askerler tarafından gerçekleştirilmiştir. Darbe girişimi, Türk halkının büyük çoğunluğunun sokaklara çıkarak demokrasiye ve hükümete destek vermesiyle başarısız oldu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tarihe geçen gün 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak ilan edildi. Bugüne özel her yıl 81 ilde şehitleri anma programları düzenleniyor.

Kayseri'den İstanbul'a bisikletle gidecekler!

15 Temmuz şehitleri için pedallıyoruz!

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de Kayseri’den iki bisikletçinin şehitleri anmak için İstanbul’a bisikletle gideceğini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘İstanbul’da düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini anma programına katılmak için İlimizden yola çıkan bisikletçilerimiz ’’Rotamız İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’’ dedi’