Kayseri'den kısa kısa (23 Aralık)

Kayseri'de 23 Aralık Cumartesi günü neler yaşandı? Kentten kısa kısa haberleri sizler için derledik. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'den kısa kısa (23 Aralık)

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 23 Aralık günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz. Bugün Kayseri oldukça hareketli bir gün geçirdi.  İşte detaylar...

Büyükşehir öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi'nde düzenlenen mutfak ve ebru etkinliği ile özel öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Şehit Yiğitcan Çiga Özel Eğitim Uygulama Okulu işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte öğrenciler mutfak ve ebru etkinliğinde eğlendi. 

Tomarza'nın gururu İlhami Aydemir zaferle döndü!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

Tomarzalı Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir, Sırbistanlı rakibi ile yaptığı müsabakada 8 raunt sonunda ringden galibiyetle ayrıldı. 8 raunt sonunda Aydemir puan farkı ile maçı kazanarak Türk Bayrağını göndere çektirmeyi başardı.

Kayseri'ye savcı ve yeni hakimler atandı!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

Kayseri Ticaret Mahkemesi Başkanı Muhammed Ateş Nazilli Hakimliğine gönderilirken,  Kayseri’ye de Kırşehir’den Hülya Toprak Gülabi, Ankara’dan Şenol Vurucu, olmak üzere 2 hakim ve Ankara’dan Erdal Akdağ Cumhuriyet savcısı olarak ataması yapıldı. Kayseri Bölge Mahkemesi üyesi Sibel Alan, Kayseri Ticaret Mahkemesi Başkanlığı’na geçti.

Kayseri ayağa kalktı – Yürüyüş mitinge dönüştü!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

İsrail’in Filistin’e saldırıları devam ederken Kayseri Filistin’e Destek Platformu Özgür Filistin İçin Ayağa Kalk Kayseri bir yürüyüş düzenleme kararı aldı. Kararın ardından Irak’ın kuzeyindeki terör saldırısında 6 askerimizin şehit düşmesiyle yürüyüşün ismi değiştirildi. Yürüyüş adeta mitinge dönüştü Cumhuriyet Meydanı doldu taştı.

Düzenlenen programda binlere Türk Bayrağı ellerde sallandı. Kayseri protokolünün de akın ettiği programda vatandaşlar Kahrolsun İsrail, Kahrolsun PKK sloganları attı. 

Kayseri'nin o ilçesi MHP'ye verildi!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

AK Parti Teşkilatı aday belirleme süreci kapsamında geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yüz yüze görüşmüştü. Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Kayseri’deki temayülün tamamlandığını açıklamasının ardından Kayseri’de yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen son dakika bilgisine göre, AK Parti yönetiminde olan Bünyan Belediyesi Cumhur İttifakı kapsamında MHP’ye verildi.

Talas'ta korkunç kavga!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

Kayseri’nin Talas ilçesinde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen şahıslar arasında çıkan kavgada 1 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle P.K., yanında bulunan tabanca ile M.K.’ye ateş etti. Yaralı şahıs ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

Melikgazi Belediyesi o aileleri unutmadı!

Kayseri'den kısa kısa (23 Temmuz)

Çölyak hastalığı, bağırsaklarda gluten adı verilen bir proteinin tolere edilememsi sonucu ortaya çıkan bir bağışıklık sistemi bozukluğudur. Sosyal belediyecilik çerçevesinde ilçedeki çölyaklı ailelerin her zaman yanında olan Melikgazi Belediyesi de her yıl yaklaşık 250 aileye yılın 4 dönemi glütensiz gıda paketi dağıtıyor.